AFHAALCENTRUM KIN WAH

AFHAALCENTRUM KIN WAH Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 555 beoordelingen
30 jun 2020 om 11:26 Wederom duurde mijn bestelling 2 uur! Het is al vaker gebeurd dat mijn bestelling of niet is aangekomen of volgens hen nieteens is binnengekomen. Heel veel gezeik kan je verwachten mocht je hier ooit bestellen.
28 jun 2020 om 21:20 Super snelle bezorging op een zondag! Eten was warm en lekker!
28 jun 2020 om 20:43 Erg goed
28 jun 2020 om 20:00 Mihoen zonder groenten of ei en de babi pangang had weinig smaak. Niet mijn ding.
28 jun 2020 om 13:33 Eten besteld om 17.08 . Dit voor zo spoedig mogelijk. Bestelling was er pas over half zeven. Dit is met mijn suikerziekte eigenlijk niet te doen. Flink balen dus. Had van andere keren goede ervaring maar gisteren..................
27 jun 2020 om 20:47 Eten was goed warm en smaakte wel 1/2uur ltr dan aangegeven 3p. rijsttafel en vega loempias. Bij de rijsttafel zou zowel bami als witte rijst zitten, helaas was de bami nergens te bekennen. 2 versch nr geprob te bellen geen gehoor. teveel betaald dus eige
27 jun 2020 om 20:43 duurde veel langer als wat ze beloven
27 jun 2020 om 20:41 Delivery time too long. I ordered at 17 and it was at 20
27 jun 2020 om 20:13 Eten was er na 95 minuten voorgerechten lekker maar de babi pangang pittige saus nou hij was raar en absolut niet pittig eerder zoet een tegenvaller verder de nasi en de minoen en de spek was wel oke ! Jammer eigenlijk
22 jun 2020 om 20:32 We hebben 18:30 aangegeven als bezorgtijd. Het eten was er om 18:00. Hierdoor hebben mensen koud eten gehad.
21 jun 2020 om 20:09 Eerste keer, valt beetje tegen. Wel goede prijs. Smaak babi pangang valt erg tegen. Zeer flauw. En alles behalve pittig. Vlees daarbij miste het krokante geroosterde bite. Die het normaal gesproken wel heeft. Erg jammer. Qua prijs super. Smaak
21 jun 2020 om 19:43 we hebben het weer geprobeerd. vorige keer was het eten goed, nu waren de loempiatjes en de babipanghang niet goed gebakken. er zat een lange zwarte haar in het eten. dus conclusie. we komen niet meer. gaan weer naar de overkant.